Tur

Ibland måste man ha lite tur också i sin prylmani! Det började ju redan på dagen i lördags att jag fyndade byxor på Sisters. På kvällen gjorde jag däremot kanske årets kap! Efter att ha diskuterat med min gode vän K att jag i sommar behöver ett par snygga solbrillor och att jag gärna ville köpa hans sambos brills från Carrera, fick jag dem! Yes, yes, yes!



Min käre make påpekade att det var mycket attityd i dessa "glajjor" men att de därför borde passa mig.

Han har så rätt IBLAND min andra hälft!

LÖNEHELG

I fredags fick Jocke lön och det är = shopping! Jiiipie! Hämtade givetvis ut mina undanlagda kläder från Boomis:



Tyvärr är det ju sämst väder just nu så jag får vänta lite innan jag kan använda mina snygga chinos!  Jag fyndade nu i helgen också ett par snygga gråa byxor på Sisters för 149kr som hade kostat 699kr! Åter igen, tänk vad jag har "TJENAT"!.

Hi hi...

I julas hittade jag den perfekta julklappen till mig själv då min gode make brukar kalla mig lilla smurfan av flera anledningar, dels för att jag är söt (he he), dels för att jag alltid sitter och slösmurfar i tid & otid.... En t-shirt med smurfan på:



Tyvärr var de slut ifrån leverantören från den webb-shop jag beställde ifrån & dumt nog kollade jag inte runt på flera ställen. Men nu tror jag att jag har hittat en ännu mer passande t-shirt till mig:



Den är kanske inte lika söt som den t-shirten jag tänkte mig från början men definitivt mer passande. Eller hur?!


ÄNTLIGEN!

... äger jag ett Odd Molly plagg. Idag så trackade min gode vän K mig för att jag åter igen har handlat på faktura. Jag som lovat mig själv att jag aldrig mer skulle köpa på faktura (förutom H&M då). Men vad att göra när man fått Odd Molly - mani?! Min Odd Molly blus var faktiskt jättefin och satt supersnyggt på mig så tyvärr kommer nog detta leda till att det kanske blir fler fakturaköp i år. Hoppas inte Jocke ser det här... he he...

Jag har redan hittat flera Odd Molly plagg som är helt underbara:

                     


                    

Tyvärr får jag nog råna en bank om jag ska ha råd med dessa plagg... men jag kan ju alltid rensa mitt Narnia lite... så kanske jag i alla fall har råd med t-shirten för den skulle vara NICE att ha nu i vår och sommar... 

Måste fixa pengar, måste fixa pengar... Spara pengar, spara pengar... så var det. Tänk att jag glömmer så lätt...


ODD MOLLY

Dialog mellan mig och min ärade make:

- Det är synd om mig, jag kommer aldrig äga en Odd Molly.
- Har du verkligen råd med den (blusen)?
- Njaee... Men det skiter jag i! Jag borde få den för att jag står ut med dig!
- *Asgarv* Du borde blogga om det här!
- Tänk för att jag ska det!

Ärligt talat så är detta den sötaste Odd Molly blus jag sett:

                  

Jag skulle aldrig ha surfat in på tintinstyle.se. *suck*


Fulshopping

Kan man fulshoppa blommor?! Jag menar nog att man kan det! När ens pengar är slut kan man alltid ta en liten tripp till Åsby med stor-sponsorn mamma... och så blev det igår. Kom hem med diverse nya växter, sidenblommor och en ny Cult design pryl.

Genast känns allt mycket bättre!


Jag vill ha lön!

Jag vill att det ska vara den 27:de snart, jag vill att det ska vara den 27:de snart, jag vill att det ska vara den 27:de snart... för då kan jag hämta ut min ursnygga chinos på Boomerang + lite annat smått och gott som jag hittat där. Jag kunde givetvis inte hålla mig därifrån så igår tog jag en sväng förbi där... Jag hittade också en halsduk som matchar mina tumvantar jag fick därifrån i julklapp. Bästa servicen i Västerås!

I only work for money (kanske inte så smart att skriva detta när min chef påstår att han läser min blogg ibland).

Most wanted 2008

... måste enligt min favvo kusin L ha varit hennes prydnadstomtar som jag upptäckte hemma hos henne på julafton. Jag är nog faktiskt benägen att hålla med henne om det, ifall phKotten i guld utesluts ur diskussionen.  Min snälla mamma har åter igen tagit sitt ansvar som förälder... HA HA och ringt tillverkaren av tomtarna för att beställa inte mindre än tre av dessa tomtar:

         

Hmmm... till nästa jul får jag nog tänka över min tomtefnatt....KANSKE!

WHY???

Varför ska man ha som MINST pengar när man är som MEST laddad för att starta om dvs. i början av ett nytt år! Det har varit slutet på månaden länge nu och i min nya jobbagenda är det skrivet LÖN med stora bokstäver den 27:de. Snart är det Bommerang REA också och jag har verkligen inga pengar att shoppa för så därför har jag inte ens gått förbi för att fråga när de kör igång REAN.

Suck! Det är j-kligt långt kvar till den 27:de. Vill ha någon ny pryl nu!

SMURF

Förra veckan fick jag följande MMS av Jockes gode vän R:



Sedan i lördags är denna smurf i min ägo, som är en jubilleumspryl för att fira att smurfarna blev 50år 2008. Det medföljde också en replica från första teckningen av smurfernas första serie och en plastsmurf i guld. Ett riktigt samlarobjekt för en person med smurf-mani!

Sammanfattning av prylarna 2008

2008 var året jag började blogga om min prylmani - dvs. vad mitt begär törstar efter och vad jag faktiskt också köper. Här följer en sammanfattning av årets bästa och sämsta prylar.

Årets kap, Klukflasken från Holmegaard:


Hade kostat 870 kr, jag köpte den för 217.50!

Årets most wanted: phKotten i guld som gjordes i begränsad upplaga till Louis Poulsens jubileum för det nätta priset på 55495 kr



Årets most wanted smurf: Smurfarna förtjänar ju en egen kategori.



Kanske den mest ovanliga varianten av rymdsmurfen. Tyvärr var den för dyr för mig 1225 kr så jag fick avstå denna underbara raritet.

Årets bästa smurfköp:



En billigare variant av rymdsmurfen men ändock efterlängtad till samlingen. Har nu tre varianter av denna favoritsmurf.

Årets nostalgi pryltripp:



Efter att ha röjt ut mina föräldrars vind och hittat en massa gamla kära prylar köpte jag alla avsnitt av Dr Snuggles då en gammal klasskamrat lånat mina VHS - band med Snuggels för att aldrig lämna tillbaka dem.

Årets sämsta köp:


Om jag inte räknar med alla de klänningar och plagg jag retunerat till det usla företaget nelly.se måste mitt sämsta köp vara en svart skepparkavaj från H & M. Egentligen ganska snygg men fullkomligt värdelös då det blåser in rakt nedifrån och upp under kavajen! Brrr... Sen känns H & M yllekavajer alltid lite skabbiga pga. deras dåliga kvalité.

Årets plagg:



Min favoritskjorta från Bommerang som alltid (nästan) känns rätt!

Årets köp:

              
Väljer jag utifrån det glädjerus jag har känt blir årets köp Cult designs julprylar. Jag upptäckte dem en novemberdag på Åsby att Cult design börjat tillverka Tomte-serien som tidigare hette X-mas serien. Att jag sedan också fått tag på flera prylar från den gamla X-mas dubblade min glädje att jag faktiskt beslutat mig för att "behålla" julen lite längre här hemma... Mysigt!

Jag tar det bästa från 2008 med mig in i det nya året!


Smurf drömmar

... eller smurfiga drömmar. Sitter i alla fall och smurfar runt på holmfridsfigurer.se och drömmer om smurfarna, skullle gärna vilja ha en ny smurf men lönen är ännu långt borta. Snyft!

Detta är en av mina absoluta favorit smurfar och jag skulle bra gärna vilja ha ett exemplar:



Men 750 kr är lite mycket för en smurf så här efter jul. Jag får nöja mig med det ex. av balsmurfan som redan finns i min samling sedan barndomen. Minns att jag redan då blev världens lyckligaste när jag fick en smurf!

SMURFA MER!

Fortfarande tomtefnatt

Nytt år och nya prylar! Lite spännande... vilka prylar kommer jag att känna glädje, ha-begär och ångest inför?! Just nu har jag i alla fall fortfarande tomtefnatt! Det är väl inge´ kul att köpa julprylar på REA när julen är över skulle nog vissa hävda, och jag med till viss del. Men glädjen var stor då jag hittade detta Cult design fat på Åsby idag, jag tom. gjorde en liten segerdans:



Jag söker ju med ljus och lykta efter julprylar ur Cult designs gamla X-mas serie. Nu fattas verkligen bara kannan sen behöver jag inte gräma mig längre över att jag inte köpte hela serien julen -07.

Hittade också ytterligare en tomte på Åsby:



Funderade i november på om jag skulle börja samla på dessa tomtar också men kom då fram till att jag inte ORKADE samla på NÅGOT mer. Men vad ska man göra när det är REA?!

HAPPY NYTT ÅR!

RSS 2.0