Mumin

Här är mina senaste MOOOMIN förvärv:

                   

Fina, va???

Jag har givetvis köpt de där Mumin burkarna också. Måste ju FIRA att jag är LEDIG!!!

Livets stora frågor

Ska jag eller ska jag inte klicka ner denna Odd Molly i varukorgen?!:



Det är livets stora fråga (9.5 msk av 10 förstår inte ironi). Idag tyckte jag riktigt synd om mig själv för att jag INTE shoppade en endaste pryl eller klädesplagg på stan och sedan blev jag lite stolt över mig själv att jag inte hade köpt något alls. Kanske ska bevara känslan av att inte behöva köpa något bara för att det finns lite pengar.

Hmmm... ska nog köpa Odd Mollyn i alla fall...

Glögg & stjärnor

Idag drack jag årets första glögg (drack nog glögg i januari, men det räknas inte...) och Blossa 2009 var riktigt god:



Snodde flaskan av min stackars pappa här i veckan. Hi hi...

Idag fönstershoppade jag också riktigt fina vita adventstjärnor. Ska nog dyka in i butikerna imorgon och kolla vad de kostar trots att det är lite för tidigt för julstämning. Men det skadar ju aldrig att vara förberedd, eller hur?!

Bröllop & Lisa Larsson

Igår var jag på ett underbart bröllop!!! Förutom att bevittna att två människor som älskar varandra blir ett är det bästa med ett bröllop PRESENTERNA! Gick nog och tjatade i två timmar på brudparet om/när/att de skulle öppna presenterna och när det ÄNTLIGEN var dags satt jag på första parkett för att lystet spana in alla paket. Vill tillägga att MINA (okej, okej, VÅRA presenter) öppnades först!

En av de finaste presenterna förutom mina då, var en tax från Lisa Larssons kennelserie. Har länge velat ha adventsbarnen från Lisa Larsson och idag hittade jag ett superspecial luciatåg på Tradera. Pris?! Alldeles för mycket för lilla mig:



Ser redan fram emot julen!!!

Klädproblem, vad annars?!

Fan, fan, fan!!! Jag såg ut som en vandrande rysch och pysch gardin i min nya Odd Molly. Nu har jag i alla fall inget att ta på mig på lördag! Hittade en annan jättefin Odd Molly blus men det vete tusan om den hinner komma innan helgen:



Så jag VET vad jag ska göra på fredag efter jobbet, springa runt som en galning i alla affärer! SUCK!!!

Mammas lilla prinsessa...

det är jag! ME ME ME!!! * ha ha*

Det har kommit en ny Moomin - serie som heter "Adventure".

Titta vilken fiiin kanna jag har fått:



Ska självklart köpa dessa Moomin burkar när det "kommunla understödet" rullar in den 27:de:

              

Back!!!

Efter alla kommentarer på mitt förra inlägg känner jag mig sporrad att fortsätta blogga om min prylmani, inget annat! För det är ju det min blogg handlar om - vad jag shoppar och känner matriella begär efter. Att blogga om något annat än min prylmani har aldrig varit min intention, inte i denna blogg i alla fall för då hade den inte hetat prylmani. För jag vägrar helt enkelt skriva om vad jag äter till middag, mina tafatta renoveringsförsök, lägga ut bilder från min semester, vilka kompisar jag har träffat osv. osv. Jag ser ingen poäng med det men om andra vill göra det och mår bättre av det. FINE! Däremot måste jag erkänna att jag tycker det är ganska kul att läsa folks åsikter om "heta potatisar" dvs. ämnen som det går att debattera om, för DET finns det någon mening med.

Självfallet har jag köpt en del kläder och prylar sedan mitt "Filippa K" begär men nu är nu och titta vilken fantastisk blus från Odd Molly som klickades hem för inte så länge sedan:



Den ska jag ha på mig när jag ska på min gode vän K:s bröllop på lördag! Appropå vänner & kärlek...

PEACE!!!


Om: att blogga

Jag är en ytterst konservativ människa, som inte gillar nya saker. Det tog väldigt långt tid för mig att skaffa Facebook (som jag numera har avaktiverat), jag gillar inte att göra power-points, vägrar skaffa MSN och att blogga vilken tönt håller på med det egentligen?! Jag läser ytterst sällan några av mina vänners och bekantas bloggar. Jag är faktiskt inte speciellt intresserad av vad de äter till middag, vilka tapeter de valt till köket, läsa deras tankar om ditten och datten eller kolla på foton på deras ungar i lekparken. Men självklart tycker jag att de ska läsa min blogg! Blir nästan sur när jag inte får en massa kommentarer på mina inlägg om vad jag shoppat den senaste tiden. För det är ju det min blogg handlar om - vad jag shoppar eller känner begär efter. Tanken med min blogg var ju alldeles förträfflig! Genom min blogg skulle jag få bättre koll vad jag slösade pengar på och det gick väldigt bra den första tiden dock har mitt bloggande avtagit sakta men säkert. Ett tag inbillade jag mig att anledningen till mitt bristande blogg-engagemang berodde på att jag inte ett lika stort shoppingbegär längre men nu måste jag nog erkänna för mig själv att mitt intresse för att blogga i princip har dött ut. Detta på grund av att jag egentligen inte förstår poängen med att blogga överhuvudtaget. Läste för ganska länge sedan i tidningen Metro om en bloggare (minns inte namnet på honom nu) som menade att om människan skulle vara mer närvarande i nuet skulle inte bloggande behövas. Jag kan inte annat än hålla med!


RSS 2.0