Smurfigt värre!

Detta iPhone-skal är ett måste:



ELLER HUR???

Shopping-helg till hemmet

Det har varit en riktig shopping-helg! Känns väldigt bra då jag behöver lite ytligheter i mitt liv inte bara en massa allvar...

Detta har jag och mitt älskade husband köpt till vårt hem:

         

Jag har länge velat ha en Pappelina - Viggo matta till mitt kök och nu har jag en!!! Fantastiskt! Fick tips av min gode vän M att Cervera sålde Le Creuset 4,2l grytan till endast 999kr, normalpris 1699kr så jag var bara tvungen att slå till. Nu har jag inte råd att köpa mat till grytan! Ha ha!


FÖDELSEDAG

Varje år gör jag samma misstag - "tar ut" min födelsedagspresent innan min födelsedag! Gärna flera månader innan och sen surar jag över att det inte blir något stort fint paket på själva födelsedagen! Jag kommer göra samma sak i år!

Det här är årets födelsedagspresent:



Som tur är har jag ju en snäll mamma & pappa och ett snällt husband så jag brukar få lite presenter ändå på födelsedagen, hi hi... och ja, jag fortfarande en riktig Boomerang - nörd!

Peace out!

Back!!!

Jag funderar på eller har börjat blogga igen, efter vissa påtryckningar från nära & kära! Det som hindrar mig är väl att jag inte tycker att jag har tid att kontinuerligt uppdatera bloggen och att den är lite förutsägbar. Det är väl för att jag är förutsägbar när det gäller min prylmani. Men denna blogg handlar ju om vad jag vill ha - lite tomtens önskelista och vad jag faktiskt köper. Den handlar inte om mina andra intressen och bloggens syfte är ju inte att lösa några världsproblem. Det handlar ju helt enkelt om min prylmani!

Det bästa är att nu när jag börjat blogga igen har min lilla mamma och mitt älskade husband en sida där alla mina önskemål inför födelsdagen och julen finns samlade på ett praktiskt och smidigt sätt! He he...

Here we go again!


RSS 2.0