Nu är det dags!

Imorgon drar jag från stan och det känns faktiskt bara bra! SEE YAA ALL!!!

Mera vitt

Dessvärre räcker ju inte budgeten till att bara köpa dyra, designerlampor så att det får bli lite Ikea lampor också. Kom just på att jag glömt att lägga upp bild på mina nya bordslampor från just Ikea:



J har börjat gnälla över alla vita prylar jag släpar hem, tycker det är lite ÖVERDRIVET att gnälla... hi hi!

SKULTUNA

Ja, idag var det dags igen - för en sväng till Skultuna. Men denna gång var det inte bara för att fulshoppa utan köpa nya fina iittala kastruller och stekpanna till vår induktionshäll i vårt nya kök. Det åkte givetvis ner lite mer i vagnen - grytunderlägg, smörknivar, pajform, matformar i två stl, lökkniv, tomatkniv och det bästa av allt var att jag som medlemskund fick köpa den här klassiska iittala vasen för special price:



Jag måste ju ha lite fler vita prylar till kliniken!!! He he...

Plafonder

... är något jag alltid har tyckt varit ganska fult...Men i vårt lilla hus är det ett MÅSTE eftersom det är så lågt i tak i vissa rum. Jag är ju van med en takhöjd på 2,5m...

Hittade den här plafonden som heter Kolme från Lyktan som jag är väldigt nöjd med:


Idag hade vi också vårt första besök i huset av våra vänner F & J, deras äldste son Emil tyckte också den var väldigt fin! Bra smak den där 5-åringen har tycker jag!

Ambivalens

"Alla" frågar: När flyttar ni? Ska det inte bli skönt att flytta? osv osv. Mitt svar: Vi flyttar snart och jag längtar faktiskt till det lilla huset men definitivt inte bort från civilisationen och platsen/orten där huset står. Men igår tänkte jag att om vi hade bott kvar i Västerås och inte velat köpa lägenhet så hade det blivit något opersonligt och tråkigt radhus i ett område jag absolut inte vill bo på... så då känns det här verkligen som ett bättre alternativ. OM nu detta blir helt fel så kan jag inom ett år vara tillbaka i vår lägenhet i stan då vi hyrt ut i andra hand och även om det säkerligen skulle kännas hemskt att sälja det lilla huset så skulle nog det också gå!

Livet blir väl det man gör det till?!

Nya foton!

Var idag på blixtvisit till huset med en del kartonger. Denna helg kommer också målningen bli klar, vilket känns hur skööönt som helst! Det är verkligen VITT i huset men det är SÅÅÅ fint. Kom idag också ihåg kameran, så här kommer lite nya foton:

         



Huset är inte längre än enda byggarbetsplats så nu kan jag verkligen börja planera hur vi ska möblera, inreda osv. Detta är nog de sista fotona på huset jag lägger upp här på bloggisen. Hur det blir efter att allt är klart får ni komma och se på plats!

Nu ska jag ut och botanisera på stan bland inredningspryls! Imorgon blir det att gå loss på IKEA...

By request

Lina på Boomerang tyckte häromdagen då jag var inne i butiken att jag skulle fota min garderob med alla mina Boomerang kläder, sagt & gjort (fast allt syns inte riktigt):



ehhh... det är väl inte så farligt, eller??? Detta är kläderna jag forfarande använder, har ju en del avlagda kläder också. Den blå/vitrandiga t-shirten längst fram till vänster är min senaste Boomerang-kompis.

Mani, mani, mani...


Why???

Varför göra en sak i taget när du kan göra allt på en gång?! Det är liiite mycket just nu... vill att allt bara ska vara klart i huset. Måleriet i huset går mig på nerverna just nu. Trodde att DET skulle vara det enklaste men det har strulat mest av allt. Fast så går det när man är naiv och anlitar folk som inte är rekommenderade av någon man känner.

Det bästa är att vi idag tog beslutet att anlita flyttfirma! Det känns hur skönt som helst.

Om jag är lite off från bloggandet är det för att jag helt enkelt inte har tid eller ork att blogga. Men efter regn kommer solsken hoppas jag! =)

Foton på huset - uppdatering

Här kommer lite foton igen på renoveringen av huset. Håll tillgodo!

Köket:                       


Biblioteket in mot matrummet:


Trappen med det lilla mysiga fönstret:


Kliniken kommer att ha en filial på vischan (internt skämt), foto på övervåningen:


Så nu förväntar jag mig en massa kommentarer från er som har påpekat-tjatat om att ni vill se foton från huset! He he...

Tradera

Ja då var det dags igen! Att rensa i garderoben, alltid mycket välbehövligt. Har faktiskt en massa Boomerang plagg jag inte längre använder av olika anledningar - antingen har jag tröttnat på dem eller så har jag blivit för FET. Jag brukar skylla min viktuppgång på att jag har slutat röka. Ha ha!

Imorgon ska jag fota lite och lägga upp auktioner på Tradera. Jag har redan två av mina Odd Molly ute och en av dem är redan såld! Det är bra andrahandsvärde på Odd Molly. J tycker att jag ska köpa smurfar för pengarna men jag tänkte köpa den där rosa Odd Molly blusen och kanske något nytt Boomerang plagg. He he... Ovanligt va?!


Packning pågår!

Nu börjar vår lägenhet bestå mestadels av kartonger, idag har vi packat hela dagen och J var iväg och slängde ett helt lass med gamla möbler, mattor osv. Tänk vad befriande det kan vara att göra sig av med gammalt skräp!

Imorgon åker vi ut till huset igen och kollar läget... just nu längtar jag faktiskt till att flytta för det känns som jag mentalt börjar lämna lägenheten och stan. Köket är i princip färdigt nu, förutom målningen... Egentligen hade jag ju tänkt ta en massa foton under renoveringen och lägga upp här på bloggisen men en massa annat har kommit emellan. Men här kommer ÄNTLIGEN några foton från huset som är tagna för några veckor sedan.  

Köket:
         

Vårt blivande bibliotek - mitt gamla flickrum med nya trägolv som ska målas vita (väggarna ska också målas):  


Mycket har dock hänt i huset sedan dessa foton togs. Vi får väl se om det kommer några nya foton imorgon. He he...


Prylmani

Min prylmani MÅSTE ha ett slut för jag orkar inte packa alla mina grejer... vi rensar och rensar men det verkar som det ALDRIG glesnar med prylar! J hittade såklart två "extra" flyttkartonger med militärprylar och två "extra" kartonger med elkablar + datapryls idag. Själv håller jag på och dammar mina smurfar och virar in dem en och en i papper...pust! Jag vet inte ens vart jag ska ha dem i huset, har letat efter något fint glasskåp till mina kära små blå men antingen ser skåpen "Kalle Anka" ut eller så är de för dyra.

Näää, nu ska jag damma och packa lite till innan det är sängdags!

Smurf, smurf!

ÄNTLIGEN!

Om ca 8 veckor kommer dessa fåtöljer (J fick faktiskt också en) äntligen att vara i min ägo:


Bäst att jag laddar upp med makaroner för två månader framåt...


Norrgavel

... har väldigt många trevliga möbler! J var först väldigt skeptiskt till att för det första köpa ett runt bord och som dessutom hade glasskiva men som vanligt, he he... fick J vika sig för hennes storhet:




Det värsta med detta husköp är att jag är totalförstörd när det gäller möbler och inredningsprylar så nu tycker jag att allt på IKEA ser "Kalle Anka" ut. Men dock så är vita Billy-bokhyllor forfarande är helt ok - ju billigare bokhyllor dessutom mer pengar över till böcker var det visst "någon" bland mina vänner som hävdade en gång i tiden...


Sportlovsshopping

Har naturligtvis varit inne på Boomerang och firat min ledighet:

         
Vill såklart ha fler plagg ifrån nya kollektionen.

Jag har också länge velat ha en svart högblank Stelton termos och då det är special price just nu på Cervera slog jag till:



Måste ju ha en snygg termos till huset. Eller hur?!

RSS 2.0