Lönehelg

Lönehelgen gick utan så mycket shopping, snyft!  Var dock iväg en sväng med min gode vän K till Skultuna och köpte då en vit Höganäs karaff:


Helgen som kommer måste bjuda på bättre shopping helt enkelt! Men den som spar han har, eller hur var det nu igen?!

Vårstädning!

För några veckor sedan började jag med projekt: Rensa Narnia! Idag blev jag nästan färdig och denna gång har jag varit skoningslös! Jag har verkligen rensat ut allt jag tröttnat på och plagg som jag just nu är för FET för! Det är ju ingen mening att spara plagg ifall jag skulle gå ner de där trivselkilona som jag lagt på mig de senaste åren. Jag köper ju ändå nytt hela tiden. Så nu har jag faktiskt inte en massa kläder på vinden och i källaren längre och "min klädgarderob" har minskat till hälften... känns tomt men skönt.

Stor lycka blir det ju för den som kommer att få dessa kassar med kläder för jag orkar helt enkelt inte sälja något på Tradera denna gång. Tar alldeles för mycket tid & energi.

Tänk hur mycket nya kläder & skor som får plats i garderoben nu. Hi hi...

Där fick han!

Det har varit segt på blogg-fronten senaste tiden men det beror helt enkelt på att jag haft mindre prylmani än vanligt! Kanske ett sundhetstecken. Vad vet jag?!

Min käre make är just nu nere på Ica för att hämta ut ett stort paket med rollspelsböcker. TYDLIGEN beställdes dessa böcker i smyg för ett par dagar sedan. Nu ikväll avslöjade min lilla snikare till man att han hade gjort denna beställning! Han har ju på senaste tiden gnällt en hel del om mina faktura köp och att jag spenderar pengar innan jag egentligen har dem. HA HA! Nu gjorde han likadant!

Få se nu... vilken Odd Molly blus ska jag beställa...


Fulshoppa

Efter att ha varit och storhandlat mat i fredags var jag på humör SÄMRE. Jag blev på humör BÄTTRE när jag fick åka en sväng till fabriksbutiken i Skultuna. Inte för att det blev på mycket shoppat den här gången - ny stekspade från iittala, minirivjärn & ytterligare en Kivi ljuslykta men ÄNDÅ. Sen blev det en tur till Ikea också, väl framme vid kassan pekade Jocke ut en STOR tavla med Paris - motiv som jag bara var tvungen att köpa:


Lite beiget med IKEA - tavlor men ett Paris - motiv är ju ändock ett Paris - motiv oavsett vilket företag/fotograf som gjort det.

Värsta sortens i-lands problem!

Då var det här med Faktura köp och beställningar online.

Köpte för någon månad sedan en ursnygg Odd Molly blus... provade den och var nöjd! Hängde in den i garderoben då den är lite för somrig just nu och provade den igen för några dagar sedan! Upptäckte då att den är för stor och får mig att se ut som jag är gravid! Fösöker nu sälja den på Tradera, eftersom det gick så bra sist att sälja Odd Molly där men hittills utan resultat. Beställde en ny i mindre stl. från zoovillage.com men ångrade mig och försökte idag avbeställa den men blusen hade givetvis redan gått iväg.

Hänger ni med?! Det gör inte jag... att tillägga är J ganska trött på mig.

Min nya Odd Molly kärlek är:



Den skulle passa perfekt till mig på min blivande guddotters dop.... men jag inser faktum: GLÖM! GLÖM! GLÖM! He he...

Må bättre.

Jag VET att jag skulle må bättre ifall dessa två söta blusar från Odd Molly var i min ägo:

                           

Jag VET också att mitt bankkonto kommer må sämre NÄR blusarna är i min ägo.

"Vad gör det om hundra år när allting kommer omkring, dididididi..."

Bokrea

Förra veckan startade bokrean och jag har i några år gnällt över hur få böcker jag hittar på rean nu för tiden.  Förr om åren satt jag i någon vecka före och kryssade i vilka böcker jag ville förbeställa. Sedan var jag ute på bokrean redan på natten... kl 0.01. Det låg någon festlig stämning i luften, att trängas lite med folk och vara på bokhandeln mitt i natten.

I år blev det köpt några böcker via bokus.com... och IDAG hämtade jag ut dem på mitt postutlämningsställe. Tvingade givetvis J att bära hem mina 9.2 kilo böcker. Jag menar... är inte det mannens lott i livet att betala & bära?Jocke gnällde lite och ifrågsatte jämställdheten:

Äkta make: - Jamen, om du inte hade mig? Vad skulle du göra då?
Jag: - Tja... be om skjuts av någon med bil.
Äkta make: - Ja, men om du inte kände någon med bil heller. Vad skulle du göra då?
Jag: - Inte handla så mycket böcker på nätet.
Äkta make: - Meeeh... det räknas ju inte. Du skulle väl kunna släpa hem dom själv?
Jag: - Kanske det, men nu behöver jag ju inte fundera på det. (Hi hi)

Fantastiska dialoger vi har... jag och min lilla man.

Undra om det är julafton?!

Igår fick jag ju som bekant hem SMURFFARMEN... har nog inte fattat än att jag äger en sådan smurfig byggnad.

Idag köpte Jocke en ljuslykta till mig som jag önskat mig ett tag, bara som överraskning:



ÄLSKAR sådana överraskningar! Fler sådana i mitt liv...

ÄNTLIGEN

...har jag smurffarmen hemma i min ägo! Sedan 2005 då jag började samla på smuferna har min högsta önskan varit att äga en smurffarm, helst den äldre modellen med grönt tak men den jag lyckats få tag på duger lika gott. Den nyare modellen med brunt tak:



Världens bästa och finaste pryl!

Kläder

Idag köpte jag en ny på Boomerang igen. Assnygg:



Nu ikväll började jag DUMT nog att rensa/sortera/inventera min garderob. Hur mycket har jag EGENTLIGEN?!:



Kläderna som ligger på golvet ska antingen ges bort, kastas eller säljas. Tro mig! Högen är större än vad det ser ut att vara på fotot. Som tur är impulsköper jag faktiskt inte lika mycket längre på icke-kvalité butiker som ex. Gina Tricot och H&M men när jag väl handlar blir det förstås desto dyrare.

Observera att jag nyligen också gett bort en IKEA kasse med kläder till min svärmor.

Pust, stön, stånk! Jag tror att jag lägger allt i en sopsäck och kastar skräpet!!!

RSS 2.0