Kli på örat

... fixade faktiskt biffen! Ok, det var en hel del tjat och motiverande varför... Dessutom menade Jocke först att jag skulle dansa maccarena men blev inte helt nöjd när det visade sig att jag KUNDE dansa maccarena och drog tillbaka sitt lilla ultimatum eller vad man nu ska kalla det. Men till slut fick jag äntligen köpa denna underbara marinblå kofta från BOOMERANG som sitter helt perfekt:



Jag och inte minst Jocke blev extra nöjda eftersom vi numera har stamkundsrabatt på Boomerang! Jiiipie!

Vill göra något kul, NU, GENAST!

För sisådär tre sekunder sedan sade jag till Jocke: - Jag vill göra något kul! Vi köper något på nätet. Snacka om prylmani!


Lyckorus...

Igår fick jag ÄNTLIGEN köpa lite nya prylar på Fabriksbutiken i Skultuna. Höll nästan på och få hjärtsnurr då jag såg ljuslyktan Kivi modell större i min absoluta favoritfärg. Den var jag bara tvungen att köpa (på bilden finns också den mer ordinära stl med, för att visa hur stor modell större är):



Hoppade jämnfota av lycka härhemma igår och alla mina röda lyktor lyste så vackert i sensommarkvällen, det där låter och ÄR poesi!

Jag kan också ärligt säga att jag stod och kramade följande vas samtidigt som jag allvarligt funderade på att strunta i att handla mat:



Men då hade jag förmodligen inte haft någon äkta make kvar.

I Skultuna blev det också köpt två Moomin (Mumin) muggar, två Moomin skålar, fyra vita Höganäs skålar & sex små vita Höganäs assietter.

Tyvärr höll min prylmani-dag på att förmörknas av vårt sabla Micro köp, efter att ha varit i femtielva tråkiga elektronikvaruhus höll jag på att få ett nervöst sammanbrott. Det slutade med att min snälla mamma köpte en micro åt oss på det första varuhuset vi hade varit in på... Allt är givetivs Jockes fel som till en början dissade alla microvågsugnar vi kollade på för att de hade "Kalle - Anka knappar". Vad fasen nu det är?! Jaja, vad är en bal på slottet?!

...alldeles underbar... bland alla röda Iittala prylar...

Prisa Gud

här kommer skatteåterbäringen! Nej, jag är inte religiös och nej, jag har inte fått skatteåterbäringen. Den gjorde jag redan slut på i somras! Hi hi... DÄREMOT ska jag åka på utflykt till Skultuna mässingbruk där det också finns en outlet på Iittala, Höganäs, Arabia osv. Jag har övertalat min stackars mamma att åka dit. Måste ju dit och spana om det finns något nytt , med stor sannolikhet blir det nog också någon form av ny pryl!

Denna regniga dag innehöll tydligen solstrålar, trist nog ska vi köpa ny micro idag. Gillar inte att gå och kolla i elektronikaffärer. Det finns inga ROLIGA prylar där.

Häpp!

Den där Murphy!

Varför ska allt gå sönder precis när man har som minst pengar och det är lååångt kvar till födelsedag och jul?!  Må vara i - lands problem men ändock irriterande som förmörknar ens vardag rejält när det dessutom regnar jämt!  

Det började med vårt surroundsystem till tv´n... när vi kom hem efter midsommarhelgen kraschade det totalt! Jocke meckade och ringde support men icke, ett konstigt surr kommer ur maskinen men annars är systemet tvärdött! Försäkring... nej, icke sa nicke... två år gammalt, ingen försäkring men inte tillräckligt gammalt för att man vill punga ut 5000 spänn igen!

Sen var det min hårttork som det började slå gnistor om... den vågade jag ju inte direkt sätta på igen...

Nästa sak var skrivarpatronen... 700kr kostade visst en ny och en ny skrivare 600kr så det fick bli en ny skrivare som visat sig inte funka något bra då vår router strular med vår nya skrivare då den inte stödjer vårt operativsystem. BLÄÄ! KASST!

Vad var det sen?! Jo, mikron bestämde sig för att det var nyår i augusti och sjysta gnistor uppstod  (nej, vi hade ingen metall inuti mikron). SUCK!

Nu har vår kaffebryggare också börjat låta konstigt så en vacker (måndag) morgon kommer det väl heller inte att bli något kaffe. Att tillägga börjar båda mina ansiktskrämer ta slut som kostar typ 500 kr/st... Ja, jag borde använda billigare och nej jag behöver inte två men har haft en del hudproblem och alleriger så jag är lite kinkig på det är med krämer...

Nog för att det mesta egentligen behövdes bytas ut men den där Murphy har ju ett konstigt sinne för humor så det klart att det inte räcker med en macka som ramlar ner på "fel" sida mot golvet...

Surt sa räven...


Holmegaard

... heter mitt nya favvo märke när det gäller inredningsprylar. Holmegaard är danskt och bara det gör att det beyder något alldeles särskilt för moi. Att jag i förtid också ha ärvt världens vackraste fat & vas ifrån Holmegaard som mina föräldrar fick i bröllopspresent på 60 - talet gör att det finns ännu en emotionell aspekt i det hela.

Igår hittade jag nog årets fynd... en Holmegaard karaff som heter "Klukflasken" vars modell har tillverkats sedan 1840 på REA. Den hade kostat 870kr och nu var den nedsatt 75%, så med andra ord betalade jag 217.50kr för Klukflasken...Helt AMAZING!



Haken är att jag inte får ställa fram den förrän i december någongång då jag fyller år eller till jul. SNIKET!


Boomerang, igen...suck!

Häromdagen var jag och hämtade min scarf som jag länge längtat efter, hade inte ens använt en av mina nya toppar från Boomerang eftersom scarfen fattades... Igår invigde jag min outfit officiellt på min vän K`s 30 - års kalas och jag kände mig väldigt "preppy" och tillfreds med kläderna. Kanon! Självfallet har jag hittat några nya älsklingar på Boomerang (hur  jag nu ska ha råd med dem) bland annat en ursnygg marinblå kofta. Den bara MÅSTE jag ha, får använda mina bedjande ögon på Jocke men det blir nog svårt. Koftan kostar betydligt mer än smurfhuset jag snikade till mig för inte så länge sen... Kanske lite extra kli bakom örat fixar biffen!

Väntar nu med spänning på min mans kommentar på detta inlägg...

Frestelser

Ibland är det bra att man har en äkta make som ej kan motstå sin frus bedjande ögon & smurfmani. Idag var vi en mycket kort sväng på stan och Jocke ville hemskt gärna in på leksaksaffären. Jag ville inte, men det var jag som kom ut med en påse i handen! Innehållet i påsen var följande:



Nu har jag alla små smurfhus som finns! (förrutom de varianter som finns av de äldre små smurfhusen förstås). Känns väldigt bra!

Damdididodamdam...


H & M

Har en konstig relation till denna klädjätte där det mesta faktiskt bara är skräp och dålig kvalitè. Jag har svårt att tänka mig att jag skulle handla där om jag hade mer pengar men deras Faktura koncept är lysande men rena rama katastrofen för mig. Mer än hälften av kläderna jag beställt på postorder därifrån har jag bara använt en gång, av de orsaker man kan retunera plaggen: tappat passformen, ångrat köpet, för liten storlek, för stor storlek, fäller efter tvätt etc.

Nu har jag gjort det igen! Beställt från HM, för att det är så synd om mig... Ha ha... vilket skämt!
Hittade bla. denna yllekavaj som jag givetvis klickade ner i kundkorgen:


Min motivation för mig själv var att det var bättre att köpa en yllekavaj från HM istället för den skepparkavaj för ca 4000 spänn jag egentligen vill ha från GANT. Suckelisucksuck!

Kommentaren från Jocke var som vanligt: Varför går du inte ner till HM och provar kläderna direkt? Nu kostar det ju bara en massa extra returporto. Svaret är enkelt: För att det inte är lika roligt!


Smurfa loss

Är på bättre humör! Har nu i eftermiddag/kväll smurfat med mina smurfer. Min gode vän K tycker det är något sjukt med mig och smurferna. Citat från K: "Du sitter där hemma i din borgarbracka-våning i Gucci glasögon och leker med smurfer. CREEPY!". Här kommer en most wanted lista när det gäller vad jag vill ha/måste ha/ KOMMER ha:

1. SMURFFARMEN! (Skulle ge mycket för att få äga den!)


2. Alla historiska smurfer; Abraham Lincoln, Paul Revere, Christoffer Columbus, George Washington & Thomas Edison.
3. Ett stort GRÖNT smurfhus
4. Alla varianter av rymdsmurfen och svartsmurfen!
5. Smurfernas lekplats

Jag har säkert glömt något MOST WANTED, spelar egentligen ingen roll för jag vill ha ALLT!

Nu ska jag gå och beundra mina 239 smurfer som jag faktiskt redan har!!!

SMURF SMURF!

Deppigt värre

Inte en ny pryl så långt ögat kan nå! Fick visserligen mina smurfar idag och de var självklart supersmurfiga men jag behöver en rejäl shoppingspsykos just nu, spelar ingen roll om det är kläder, skor eller porslin bara jag får handla.

GE MIG NÅGOT NU!

Prylkoma

Har hamnat i ett slags vaccum där jag inte ens orkar tänka på prylar, kanske för att jag på senaste tiden handlat lite väl mycket prylar så att tom. jag inte vill ha mer (förtillfället) eller kanske för att jag måste anpassa mig inför hösten då jag har en begränsad prylbudget. Den som lever får se! Men har nog senaste dagarna längtat lite till fabriksbutiken i Skultuna där jag i våras gick loss bland alla Höganäs och Iittala - prylar.

Nu ska jag ta mig ur pryl - koman. Häpp!

RSS 2.0