Ingen shopping...

I fredags innan jag skulle gå hem från jobbet sade jag till min gode vän K: - Jag är inte ens sugen på att köpa något! Det tog ett tag innan K reagerade men sen ubrast han lite smått chockad: - VAAA??? Är det sant? Det var sant i ungefär en timme sen har det rullat på i vanlig ordning. I fredags köpte jag en t-shirt på Solo och ett par shorts på Boomerang:



I lördags var jag först till Åsby trädgård med mamma och var då ganska stolt över att jag inte shoppade något där men sen åkte vi en sväng till Skultuna och då var det kört. Jag köpte en stor vattengrön Kivi och ett superfint armband från Snö of Sweden:



J påstår att jag måste skärpa mig. KEEE???

POOL

Jag vill ha en pool!! Mamma och jag ville alltid ha en pool men pappa vill inte ha det (för att han har inte badat i Sverige sen 60-talet) och då blev det såklart aldrig någon pool! Jag vill helst ha en stor nergrävd njurformad pool men det inser tom. jag att det är alldeles för dyrt så därför tänker jag mig denna pool:



Den är stor och rymmer ca 24000 liter! Ge mig nyss! Jag struntar i att det är mycket jobb! Vem bryr sig?!

Helgens bravader...

...har bestått i att fixa vår lilla uteplats framför husets ingång:



Brickbordet och stolen köpte jag på Ikea och tomatplantan till höger fick vi i inflyttningspresent. Jag vill inte ens tänka på hur mycket pengar jag har spenderat på blommor, jord och växter. Men det känns härligt bra i själen och kroppen!!!


Mera, mera...

kommentarer. Jag tycker att det är jättekul när ni kommenterar mina inlägg! Mera sådant! Men naturligtvis inte bara FÖR ATT... En eloge till min favvo-kusse L som ofta och gärna kommenterar min prylmani. Hon förstår det där med att känna begär efter saker. Vet ni att när vi var barn satt vi ofta och "låtsats-beställde" kläder ur våra mödrars Ellos och H&M postorderkataloger. Vi ville uppleva känslan att få beställa ALLT vad vi ville ha... hi hi. Jag tror att det har hållt i sig på äldre dar!

Mini - Boomerang

Kolla vad fin Jockes guddotter Linnea blev i sin rosa piké!!!



Eller hur Lina?!

Utemöbler

Idag fick jag ÄNTLIGEN mina utemöbler!



En perfekt dag dessutom eftersom solen har lyst hela dagen. Stan - Västerås, VAD är det för något???? Tror att jag har hört talas om det men jag är inte säker. Hi hi...

Moomin

Det är nog officiellt nu, att jag har börjat samla på Mumin-muggar. Här är mina senaste förvärv:

              

Ja, jag är helt hopplös!  

Jag har TJEEENAT in...

Det bästa med att mina föräldrar åker utomlands är att jag "TJENAR" in lite på mina dyra vanor:

    
Jag fick också världens sötaste armband:



Daisy eller "Bellis" som jag och min mamma kallar blomman är en av mina absoluta favoritblommor och växer för fullt på vår gräsmatta här ute på vischan.

Förutsägbarhet nr 2

JOCKE GE MIG DEN HÄR ODD MOLLY BLUSEN NYSS, HELST IGÅR:



Jag skulle ju vara sååå fin i den på skolavslutningen, visst???

Till er andra: Ja, jag vet att jag är förutsägbar och tråkig men med stil eller hur?!



Lantsjuka

Idag tycker jag det är jättejobbigt att bo på vischan. J är sjuk, det regnar, finns inget att göra och jag saknar stan! Smekmånaden är nog idag officiellt över! Åkte in till stan en sväng och tröstshoppade lite på HM: nattlinne, randig stor t-shirt och blå stor-sweatshirt. Köpte också jättegulliga kläder till min guddotter Ida på Lindex:

         
Så det känns i alla fall lite bättre än vad det gjorde för några timmar sen. Ska nog ägna resten av eftermiddagen till att antingen laga lasagne eller gå igenom Narnia igen.

Livet på landet - är det man vill ha???

Förutsägbarhet

... kan ibland vara väldigt skönt har jag upptäckt - som när jag går in på Boomerang. Jag vet att jag får bra service, jag vet att det är bra kvalité på kläderna och jag vet att jag med stor sannolikhet kommer att hitta något fint.

Detta hittade jag igår:



Tycker att t-shirten är passande eftersom jag är född 1976! Vågar man berätta att jag också köpte en rosa pikétröja för 400 spänn till en soon to be 5-åring?! Nähä, tänkte väl det... men jag har inget ansvar för jag är inte förälder så jag kan förleda kidsen= våra två guddöttrar i fördärvet. Hi hi...

Jag har också den senaste tiden varit på jakt efter en bikini, denna gång i tid! Varje säsong är det likadant, när MOI kommer på att det är dags att införskaffa sig årets ångestplagg finns det inget snyggt kvar. Men igår köpte jag den här från Adidas:
         

Akta er Greenpeace! Ha ha...

Smurfan

Lilla smurfan brukar min käre J kalla mig när han tycker att jag sitter och "fulsmurfar" för mycket dvs är inne på en massa web-shoppar.

Idag hittade jag en helt underbar Smurfan t-shirt på Kappahl när jag var runt och botaniserade efter faddergåva till Ida:


Jag behöver väl inte påpeka att jag är grymt avis på Ida! Tyvärr är stl 86 för litet för mig... hi hi...

Tankar


"[...] de som har samlat på sig en massa skräp men inte vet hur de skall använda det eller bli av med det och således blott har smitt sina egna gyllene eller silverne fjättrar"

"Det är en intressant fråga i vilken mån människor skulle behålla sin plats i rangordningen om man berövade deras kläder"

ur Skogsliv vid Walden, Henry David Thoreau.

Jag VET! Jag är helt körd utan mina Boomerang/Odd Molly-kläder, mina Gucci brillor och min Omega klocka. Frågan är varför jag ens fortsätter att bry mig om vad jag sätter på mig?! 

Alla helger sedan vi flyttade har jag lämnat "vardagsuniformen" i garderoben och burit vindställ, fleecetröja och gröna gummistövlar och jag har känt mig friare än på länge...


RSS 2.0