Annorlunda prylar

... hoppas jag hitta på min resa utomlands, kanske i Deutschland och förhoppningsvis i PRAG! Lite böhmisk kristall vore något, problemet är väl hur jag ska frakta hem det utan att det går sönder men det löser säkert HUNDEN (=Jocke) för att han är ju så snäll min lilla man och fixar det mesta till sin krävande fru.

Har jag berättat att jag köpt en grå kofta på Vero Moda som är likadan som min svarta?! Nähä, tänkte väl det!

MOT PRYLARNA!

Dagens inköp

Jag börjar på att bli riktigt duktig när det gäller att köpa BILLIGA kläder. Idag köpte jag en kortärmad kofta för endast 160 kr på Vero Moda, där har jag nog inte handlat sen gymnasiet:



Jocke är fortfarande väldigt förvånad över att jag numera faktiskt köper tröjor som inte bara kostar typ 1000kr/st.

Boomerang - REA

Går egentligen av stapeln på måndag den 27 augusti men eftersom Lina är världens bästa butikschef fick jag och min lilla man shoppa redan idag på REAN. GULD!!! Fakum är jag misstänker att Jocke fyndade möjligtvis ännu mer på REAN än vad jag gjorde, hur nu det är möjligt!

Kolla vilka snygga plagg jag köpte:

                                       

Efter dagens shopping och min kommande utomlandsresa får jag käka makaroner halva augusti. Skämt åsido är det värt varenda krona för idag "TJENADE" jag massor!

PEACE!

Parfym

är ju något jag i vanliga fall INTE uppskattar speciellt mycket! Idag rensade jag ut mina tre parfymer som har stått i badrumsskåpet typ i ja... kanske 5 år utan att jag har använt dem. Jag har faktiskt hittat en ny doft som jag kan tänka mig:


 
Flora från Gucci. Dock kommer jag säkerligen lägga mina pengar på en ny tröja istället!


Odd Molly - hösten

Har hittat en helt underbar Odd Molly -  klänning från deras nya kollektion:



Undra vilka organ jag ska sälja?!


MOOMIN!!!

Då har jag varit i Skultuna igen och nu har jag minsann fått Mumin-fnatt! Jag hade stora diskussioner för några månader med mig själv OM jag skulle börja samla på Mumin-muggar och kom då fram till att jag INTE skulle göra det. Men man kan väl alltid ångra sig, eller hur?! Dessutom finns det ju mängder av andra mysiga mumin-grejersom jag kan börja samla på, he he...

Köpte dessa muminmuggar:

              

Vill också ha de här:

              
Annan Mumin-grej jag bara MÅSTE ha:



Man kan väl ändra sig, eller hur?!



Sommarrea

Är ju som bekant lite allergisk mot REA (förutom Boomerang rean då). För mycket folk som sliter och river i kläder osv. MEN häromdagen fick "mammas lilla prinsessa" faktiskt tag på en blus som hon spanat in för halva priset:



Tom. Jocke sa idag till våra vänner att jag hade börjat köpa billigare kläder! DET är ju inte dåligt!

Uppdrag slutfört!

Mitt mål idag var att handla lite BILLIGA sommarkläder på Monki I Uppsala och jag lyckades också. EGENTLIGEN (mycket användbart ord) är Monki lite för ungdomligt för mig men rotar man runt  finns det en hel del snygga grejer som dessutom gör att plånboken inte känns så jättetunn efteråt. Är alltid fascinerad över att jag får så många plagg för pengarna när jag shoppar i lite billigare butiker. Hi hi...

Dagens shopping:

                   

Här är ett foto på oversize t-shirten jag köpte på Monki förra veckan:


Så nu måste jag i fortsättningen åka till Uppsala för att shoppa på Monki!


RSS 2.0