BORTA

Mitt VISA-KORT är borta!!! Ja, hela min plånbok är borta. SUCK! Men det är väl lika bra så att jag inte kan shoppa något!

DRYGT VÄRRE!!!

Lite nytt...

har jag naturligtvis köpt till mig själv & hemmet.

Lampan i siden (såklart!) ifrån Norrgavel:



Kläder från Boommerang (vad annars?!):

         

Usch... jag är verkligen urkass på att blogga. Ska försöka skärpa mig men i veckorna är det bara jobb, jobb, jobb och på helgerna går jag mest runt och njuter av mitt fina hus och det sköna livet på vischan! Tänk sig vaaa???

Ute

Mitt bloggande har kommit av sig lite den senaste tiden dels för att jag inte har någon prylmani just nu, dels för att den mesta av min tid upptas av jobb och andra saker som är viktigare.

Just nu håller vi som bäst på att planera inför utesäsongen för nu har vi en stor trädgård att sköta men det kommer att försvinna lite planteringar för jag är inte så intresserad av det där... inte ännu i alla fall. På vår tomt står också en gammal pergola som vi först tänkte riva men nu har vi bestämt att vi ska göra en mysställe av det hela för VÅRA behov. Inte det klassiska med en matgrupp utan det blir ett uterum för bokläsning. Har lite idéer men det får jag återkomma med senare...

Jag har hittat vita (såklart!) utemöbler som ska stå under ett av äppleträden:


Det kommer att bli FETT-NICE! Jag borde nog döpa om den här bloggen till vit prylmani... hö hö.

Le Klint

Äntligen har jag en Le Klint i min ägo - eller ja... får väl lov att säga i vår ägo då. Jag har spanat in Le Klint lamporna ett bra tag nu - typ 5 år. Tyvärr var det ingen armatur med i kartongen. Jag hoppas att det har blivit något fel... annars är det lite konstigt att personalen på Ampere frågar om man har glödlampa men inte om man har någon armatur...


Fin är den i alla fall och kommer att passa superbra i vårt vardagsrum.

Daisy

Det bästa med att mamma & pappa ska åka utomlands är att jag alltid får kolla igenom tax-free katalogen för att se efter ifall det är något jag vill ha. "Turigt" nog fanns båda mina Biotherm krämer med. He he...

Men det som jag blev mest förälskad i var smycke-serie Daisy från Georg Jensen - Dasiy är en av mina absoluta favorit blommor: 

                   

Vill ha, vill ha, vill ha! JOCKE GE MIG NYSS!!!


Befriande

Nu börjar vi så smått komma på plats i huset... Det börjar bli riktigt trivsamt och mitt liv består inte längre av att leva bland kartonger. Idag blir det att köpa växter, vill verkligen ha Mårbacka pelargoner:



Igår fick vi två superfina vita orkidéer i vita krukor i inflyttningspresent. Våra vänner vi fick dem av tyckte att det var mycket passande val. Jag förstår inte alls vad de menar?! Hi hi...

Inget april skämt!

Idag är jag och J officellt SURINGAR, bara det är ju ett april skämt i sig! He he...

Efter 12 år på olika ställen är jag tillbaka på brottsplatsen och det känns kanon. Är faktiskt mycket stolt över mitt lilla hem som vi renoverat och slitit med sedan mitten av januari. Det finns en otroligt bra känsla hos mig när jag är i detta hus, om än lite vemodigt eftersom det är förknippat med så många upplevelser.

Jag återkommer med min prylmani när jag kommit mer på plats i tillvaron.

PEACE!

RSS 2.0