Billiga kläder

Nu i helgen blev det en spontan fika med min favvokusse L som ÄLSKAR Gina Tricot och nog köper ett nytt plagg där en gång i veckan?! Annat är det med mig... det är ju ingen hemlighet att jag absolut inte gillar Gina Tricot och gärna tar med mina kusinbarn till leksaksaffären medans L får sina shoppingbegär tillfredställda i denna myr-farm. I lördags var jag dock med en sväng dit för att köpa ett par röd - och vitrandiga leggings. Faktiskt riktigt snygga!!! Som alltid när jag är inne i butiker där inte vanlig t-shirt kostar ca 500kr slår det mig att jag BORDE handla lite billigare kläder, speciellt nu när sommarvärmen börjar smyga sig på och jag upptäckt att jag har vädligt mycket VARMA kläder i garderoben. Sagt och gjort jag slog till och köpte en oversize t-shirt också och har bott i den i två dagar.

Så nu har jag bestämt mig för att köpa en massa billiga kläder till sommaren men Jocke tycker att det är en dålig idé! Fattar ingenting, det borde ju vara BRA att jag ska köpa billiga kläder... Men ICKE!

Så mamma... "SNÄÄÄLLA"!


Jordgubbar

... har ända sedan jag kan minnas varit min absoluta favoritfrukt. Helst ska jordgubbarna serveras i en stor skål hemma hos min farmor med flytande vispgrädde och en massa socker. Så jag har självklart fallit för Cult design jordgubbserie:



Blir man inte bara glad bara att se på bilden?! Lugn, lugn... jag har inte köpt fler krukor eller ljuslyktor. Däremot fick "mammas lilla prinsessa"  den här fina kökshandduken på Åsby som matchar bra med min jordgubbsskål:


Vill också ha dessa servetter:


Om man inte har råd med större, dyra prylar kan man väl alltid hitta några fler mindre och lite billigare prylar. Eller hur?!

MORR!

Kl 18.00 är det clubkväll på iittala outlet i Skultuna men eftersom jag lägligt nog har blivit sjuk så kan jag inte åka dit! MORR! Typiskt när man har gått och laddat upp för att shoppa loss lite med 30% rabatt och dessutom har mamma med sig. Jaja... antar att det stärker min karaktär att shoppa mindre men hur trist är inte ett sådant resonemang?!


Boomerang, igen!

Jag behöver väl egentligen inte tillägga något mer än denna bild (Hi hi):


Personligt & privat

Tänkte bjuda på en inblick i min privatekonomi, mina arbetskollegor tycker tydligen att jag är alldeles för hemlig så här kommer en överblick vad jag shoppat sen sista april: (Mamma visa inte det här för pappa, han kanske ramlar ner i sitt hål i soffan då) Bjuder till och med på mina "hemliga" motiveringar till min shoppinglust:

H&M faktura: 438kr - ehhh... räkas väl inte?!
Smurfar:  395kr - fick faktiskt pengar i påskägget) gideo.de, är min nya smurfiga webshop!
Esmeralda shop (underkläder): 608kr - hade tydligen helt fel bh storlek och det är ju jätteviktigt att ha en skön bh. Köpte två Chantelle som det var 30% rabatt på.
Boomerang: 399kr -  har ju som jag hela tiden pratar om rabatt där.
Lindex 134kr + 247kr - jag kan väl inte gå genom livet med bara med två st bhar, dessutom var det rabatt på alla tre bh:arna.
Lindex: 19.50kr - strumbyxor, 50kr rabatt!!!
MQ: 399kr - tröstshopping eftersom livet ibland inte blir som man har tänkt sig.
HM: 48kr - måste ju ha en väska som matchar skorna. Kostade egentligen 98kr men hade en rabattcheck på 50kr. Billigt! Kicks: 204kr - ansiktsrengöring är ju A & O och det var 20% rabatt.
Klippstudion: 186kr - Frisörprodukter är faktiskt bättre än Ica - shampoo. Så de så!

Sen tillkommer väl min outfit jag ska ha idag från Boomerang men det tycker jag inte räknas för det är ju för ett speciellt tillfälle, första och kanske sista gången jag blir gudmor. Dessutom är det väldigt användbara plagg vid andra tillfällen och var för sig:  
Blus: 699kr - 20% rabatt
Kjol: 799kr - 20 % rabatt

Kolla vad jag har "TJENAT" för det mesta hade jag ju faktiskt rabatt på! Jag har blivit en riktig kupong - tant!

Outfits

Imorgon, torsdag -Kristi flygaredagen ska jag bli gudmor eller fadder som det numera kallas inom Svenska kyrkan... förutom att jag funderat över hur man kan välja en person som inte gillar småbarn till gudmor så har jag givetvis haft klädproblem! Har länge funderat vad jag ska ha på mig denna stora dag och flera outfits har varit aktuella.

Boomerang fick lösa problemet åt mig även denna gång (tur att jag alltid har rabatt på mina köp i butiken):




Detta är den första gula "blus" jag någonsin köper tror jag men jag gillade den skarpt! Dessutom matchade blusen ett par gula skor jag köpte förra sommaren som jag aldrig använt! Idag passade jag på att köpa en gul väska på H&M. Visserligen passar den mer till beachen men den får duga imorgon också: 



Lugn mamma, lugn... jag har gått omkring med dem en del inomhus så helt nya är dom inte (har skorna på bordet och det betyder tydligen otur).

En känga

Det är inte bara jag som har i - landsproblem, min make lider av det eller dem rättare sagt också... Häromkvällen hade han väldigt svårt att besluta sig för om han skulle köpa fyra rollspelsböcker eller två rollspelsböcker och det nya UFC - spelet till sin X-box. Ofta och då menar jag ofta är detta mannen som kommenterar/klagar/gnäller på mitt shoppingbegär men när det kommer till hans spelsug finns det inga gränser! Nya kläder existerar inte i min käre hälfts vokabulär men det skulle ändock aldrig falla honom in att köpa något billigt bara för att ha lite fler valmöjligheter. Idag har jag därför smygbeställt diverse basgrejer till honom från H&M för gör inte jag det blir det ALDRIG av!

Peace out!



Skålar

Trots att jag och min gode vän K hade enats om att Bruka designs skålar är fula så är en utav dom i min ägo från igår:



Mitt ENDA försvar till att äga en sådan skål är att det var "mammas lilla prinsessa" som fick den i en "muntra-upp" present! En anledning till att jag har en Bruka design skål är att mamma inte längre (enligt henne själv) orkade höra mitt tjat varje gång vi är på Åsby om att jag vill ha en sådan skål att ha överraskande nog jordgubbar i!

Kanske borde döpa om denna blogg till "mammas lilla prinsessa"?! Hi hi...


Beroende

Försöker så här på den tidiga söndagseftermiddagen hålla mig ifrån att gå ner en sväng på stan. Det suger i shoppingtarmen och regnvädret gör att det faktiskt inte finns så mycket annat att hitta på än att springa runt i affärer. Men jag ska vara duktig idag! Jag har shoppat lite väl mycket för att vara någon som inte skulle handla så mycket denna månad.

I fredags lyxade jag till det med en ny ansiktsrengöring från Dior:


Har använt den i ett par dagar nu och den är verkligen superbra.

Köpte också i fredags min käraste hudvän:


Detta är den ENDA hudlotion som har hjälpt min torra kropp. Oj, nu blev det lite hudvårdstips men jag är verkligen beroende av den här produkten.

Jaha... nu regnar det så mycket att det inte ens är värt att gå ner på stan. Vilken tur för mitt skrala bankkonto!

Most wanted smurfgrej

... i alla fall just nu, är smurfarnas lekplats:



Jag BORDE få den av Jocke men icke! Förstår inte vad han pratar om när han säger att jag faktiskt får nöja mig med att jag har fått smurffarmen av honom för inte så länge sedan. HALLÅ! Det var ju ett par månader sedan, hrmf... man kan ju inte leva på gamla meriter hur länge som helst eller hur?!

RSS 2.0