Before I go...

Innan jag åker på semester vill jag ge ett litet smakprov på ett av mina innersta begär, nämligen att någongång äga ett par Manolo Blahnik skor. En av de vackraste skorna jag någonsin har sett är de som Carrie i Sex and the City - filmen går för att hämta i hennes Fifth avenue takvåning, där hon skulle ha bott med BIG.



Observera, inte om utan NÄR jag får ett par Manolo i min ägo kommer jag absolut inte veta vad eller varför jag egentligen ska ha dem för jag kommer inte ha några kläder som passar dessa skor, som inte är skor utan ett konstverk...

Most wanted...

... i alla fall i denna sekund. Efter en snabb sväng på stan då jag praktiskt taget fick tvinga Jocke att köpa ett par nya skor. Hur man nu kan bli tvingad att köpa nya skor, by the way... var jag inne på Cervera Glas & porslin och hittade detta otroligt vackra fat:

Mina andra Caramba prylar från Kosta Boda behöver en ny kompis. Given födelsdagspresent. Till MIG!

Less is not more!

Sur...

Sitter här och är ganska sur över att tom jag fick erkänna att Odd Molly blusen jag beställde inte var värd de 1050kr som den kostade. Skickade tillbaka den och håller fortfarande på & intalar mig själv att den faktiskt inte satt bra på mig. Fasen också, det som var REA och allt!



Min förra Odd Molly blus sålde jag på Tradera och fick ut MER pengar för den än vad den kostade från början. Helt otroligt.

Det är synd om mig,  jag kommer aldrig att ha en Odd Molly i min garderob... Snyft!


Välkommen till min nya blogg!

Jag börjar med att inleda min blogg med följande citat & motto på denna blogg:

Fattig är inte den som har lite utan den som aldrig får nog.


Här följer dagens begär: 

Har som vanligt suktat efter fler smurfar, alla som känner mig lite närmare vet jag att jag samlar på dessa underbara små PVC - figurer som jag blir glad av att bara se. Min gode vän T kallade mig igår via sms Smurfofil, vilken komplimang!



Jag kom idag också på att jag nog skulle bli en lyckligare människa om jag fick ett Hermés - armband i rött/grönt & guld i julklapp. GE MIG! Om man slår ihop min födelsedagspresent + julklapp borde jag väl få det av min man. Eller hur?!

Ikväll har jag också högt deklarerat för min man att om han (inte vi) ska köpa en ny platt - tv borde jag få en Gucci aftonväska i siden. Det är väl inte mer än rättvist om han ska köpa en jäkla tv för 12000 spänn!



Sen kan jag ärligt säga att jag inte har fått ur min arma skalle att de där Orrefors glödlamporna som Jockes (min man heter Jocke för er som inte vet det) moster hade skulle passa förträffligt i biblioteket och i hallen... 180 kr st är väl inga pengar?!



Nu ikväll då jag fulsmurfade runt kom jag även på att jag har två Swarowski figurer nedpackade någonstans som jag borde ställa fram igen. Smurfade snabbt in på Swarowskis hemsida och hittade två nya kompisar till min kristallgås och kristallhund, en jättesöt igelkott och en minst lika fin nyckelpiga.



Nu ska jag gå och leta på mina kristallfigurer samtidigt som jag beundrar mina RÖDA Iittala prylar som ÄNTLIGEN finns i mitt hem och lyser upp min tillvaro.



Natti natti!


RSS 2.0