Helgens shopping...

I denna hetta behövs det ibland lite vilande ifrån solen och inget går ju då upp emot lite shopping!!! Helgen bjöd på följande:

Ny bikini ifrån Twilfit:         



Gladiatorsandaler ifrån Scorett: Fick 10% rabatt av Jockes snälla polare som jobbar där.



Men snällast är nog Lina på Boomerang som lät mig köpa denna ursnygga randiga kofta för 50% av ordinarie pris fast det bara var 30% rabatt just nu:



Jag har gått och tittat på den här koftan hela våren men eftersom jag redan har en nästan identisk marinblå kofta därifrån tyckte jag att det var lite onödigt att köpa den men för halva priset var det ju inget mer att fundera på. Eller hur?!

LYCKLIG!!!

Grattis bloggen!!!

Idag eller igår rättare sagt firade min blogg sin ett - årsdag! I denna värmebölja höll jag på att glömma bort det... Hade tänkt skriva någon smart krönika om hur min prylmani har utvecklats alternativt evolverat sen jag startade min första blogg men jag skyller på värmen för mitt huvud orkar helt enkelt inte tänka ut något så PEACE är allt jag har att säga just nu!


Sammanställning!!!

Fasen vad bra jag är! Har faktiskt köpt nästan bara billiga kläder senaste tiden, mycket tack vare SOMMARREAN. Brukar i vanliga fall inte gilla REOR men den här gången har jag gjort en del fynd:

Blus 40% rabatt Linda P = 156kr
Röd Palestina sjal 50% MQ = 124.50kr
Röda tygskor Vagabond JÄTTEREA = 100kr
Björn Borg boxer Twilfit 50% = 99.50kr
Tygblomma + hårsnoddar H & M = 69.50kr
Plånbok Accent 50kr rabatt = 149kr
Overzize t-shirt 50% = 75 kr Monki i Uppsala

Måste verkligen bli bättre på att blogga för nu blir det jobbigt att fota allt istället för att lägga upp ett foto per dag. För allt är faktiskt införskaffat på olika dagar. Därtill tillkommer helgens shopping som inte blev lika billigt... Hmmm...


Länge sedan...

var det jag bloggade men det betyder inte att min prylmani har leget i dvala. He he... Men jag har helt enkelt inte orkat blogga eftersom jag har SOMMARLOV! Undra om jag överhuvudtaget vågar sammanställa det jag shoppat de senaste veckorna. Dock har jag faktiskt varit riktigt duktig och bara handlat BILLIGA kläder.

Kolla vilken fin ballong jag lyckades snika till mig idag av Jocke:



Det är något hoppfullt över ballonger tycker jag!

Kampanjen fortsätter!

Idag har min kampanj köpa billiga sommarkläder fortsatt! Köpte en t-shirt för 98kr och en kjol för 149kr på HM idag + sockor för 59.50, 4-pack. Ändock känns det som jag bara har fått ren skit för pengarna. Detta har jag hittills köpt:

Oversize t-shirt x 2 för 149kr/st = 298kr
Tights: 79kr
T- shirt 129kr
T-shirt 98kr
Kjol 149kr
Sockor 4-pack 59.50kr
Solbrillor: 79kr
Totalt: 891.50kr

Det känns faktiskt inte som jag har fått något för pengarna utan att det enbart är slöseri... Det hade varit mycket bättre om jag hade köpt ett dyrt plagg som jag verkligen var nöjd med... Jag funderar allvarligt talat på lägga ner detta för det leder ju ingenstans... By the way har jag också varit igen i Skultuna på iittala outlet men inte en pryl i sikte jag ville ha (eller hade råd med)! SUCK! PUST! STÖN!

Back to basic säger jag bara.

HA!

Igår lyckades jag faktiskt köpa ytterligare en t-shirt  på Gina Tricot. Skam den som ger sig! Är riktigt stolt över mig själv men jag måste nog undvika att i helgen ens gå förbi Boomerang för då vet jag vad som kommer att ske... JAG KOMMER BESTÄLLA ROLLSPEL TILL BULLEN - JAAAAA DET VILL JAG! Det senast inskrivna står min ärade make för, ser ni vad jag lever med?!


Illa, illa

... går det för mig att köpa billiga kläder. Det gick ju bra första gången jag var på Gina Tricot men nu har jag varit där inte mindre än TVÅ gånger och försökt hitta billiga sommarkläder utan resultat! Det enda jag köpt är ytterligare en oversize t-shirt. Jag köpte också en billig tunika på Åhléns i måndags men igår lämnade jag tillbaka den för den var så FUL. 

Ett annat problem jag ser när det gäller billiga kläder är att jag tenderar att bli ganska snål när det väl är dags för köp. I vanliga fall är det ju inga problem för mig att köpa en tröja eller skjorta för sisådär 1000kr men plötsligt blir 199 kr för en tunika väldigt dyrt! Jag menar en tunika från tex. HM eller Gina Tricot är ju inte mer värd än 99 spänn, eller?!

Jaja, ska väl försöka göra ett nytt försök imorgon eller till helgen, eller så kan jag ju spara pengarna men det är ju TRÅKIGT!

RSS 2.0