Fler muggar

Idag fick jag denna Moomin-mugg med Tooticki till min lilla samling av min snälla mamma:

         
J har börjat gnälla att det finns alldeles för många olika muggar och skålar i köksskåpen. Som vanligt förstår jag INTE ALLS vad han pratar om... KEEE???

GLOBES!!!

ME WANT A GLOBE!!! Jag har nog alltid velat ha en jordglob men aldrig kommit mig för att köpa en... Såg också en fantastisk glob över planeten Mars för något år sedan på Antikrundan. Den skulle man verkligen velat lägga vantarna på!

Den här önskar mammas lilla prinsessa sig i födelsedagspresent:



Skulle även vilja ha en stjärnglob:



Den här visar figurer ur grekisk mytologi när man tänder den! Vill ha, vill ha, vill ha!

Odd Molly vintage

Har lagt ett bud (Jocke vet inget, hi hi...) på den här mysiga Odd Molly blusen:



Hoppas, hoppas... jag vinner auktionen!

Stora i-lands...

problem just nu. Jag vet inte vilka Converse som jag ska beställa. Livet består ju av många svåra val:

         

Innan jag har bestämt mig så är väl båda modellerna slut... *suck* till mig själv!


Ny årstid, nya kläder

Det bästa med hösten måste ändå vara att mysa in sig i sköna tröjor och att alla butiker fylls med nya fina kläder. I helgen tittade jag in på Boomerang för att kolla in deras höst & vinterkollektion. Detta kom jag hem med:

         

Sommaren är ju faktiskt inte riktigt slut än, så det fick bli ett par plagg som passar fint JUST NU! 

Tur

Hur många gånger har man inte köpt ett plagg och sedan hittat det några veckor senare till halva priset?! Denna gång hade jag faktiskt tur och hittade en skjorta som jag gått och tittat på i över ett halvår för under halva priset! Jag behöver väl inte berätta vilket märke det är?!


Prag & Starbucks

Nej, någon böhmisk kristall blev det inte i Prag... och jag köpte faktiskt inte ett enda klädesplagg på resan. Tro det eller ej.... om man nu inte räknar underkläderna på H&M. Jocke var måttligt glad och deklarerade ilskt: Fy f-n, ska man behöva gå in på HM i Prag också!

Däremot blev det inte mindre än FEM Starbucks muggar som J fick släpa med hem i sin lilla ryggsäck, varav tre från Prag. Här är två av dem, som köptes i Berlin:

         
Jag ÄLSKAR Starbucks, kanske för att jag förknippar det med semester... kanske för att det inte finns i Sverige... är forfarande besviken över att Starbucks Paris muggen var slut när jag skulle köpa den till J sommaren 2007.


RSS 2.0