Medlemshelg på Iittala outlet i Skultuna

Köpte detta från Höganäs:

                             

Bättrade på min Kivi-mani med två nya lyktor i färgen water-green:


Ny MOOMIN mugg:


Det BÄSTA av allt var att om man handlade för över 500kr fick man köpa detta fat för ENDAST 199kr från iittala, första sortering:



Jag har TJENAT massor av pengar denna helg! Hi hi...


Cdon.com

Ibland MÅSTE man muntra upp sig själv med att köpa en bra film och lite musik - jag gör det alldeles för sällan, men nu har jag gjort det:


Detta är en av mina absoluta favoriter - serien bygger på en boksvit av Maria Gripe. Jag läser forfarande böckerna ca 1 gång per år och jag tröttnar aldrig. Spelade in serien på video när den gick på SVT -89. Men nu har den kommit på DVD. MÅSTE ses!



Rikard Wolff sjunger Edit Piaf, mycket gripande och vackert! Såg denna föreställning på Västerås teatern 2004 och missade då att köpa CD - skivan men nu har jag den i min ägo!



En mycket bra svensk film - om kärlek, vänskap och mord. Mycket sevärd även om jag givetvis gillar boken bättre.



Sofia Karlsson är en relativt ny favorit hos mig! Fick tack vare min gode vän K upp ögonen eller snarare öronen för denna vis-sångerska. Detta är min tredje skiva av henne. Ska bli spännande att lyssna på den!

By the way är det lön snart... tur, för det har ju varit "slutet på månaden" länge...


Våren

Jag vill trotsa den här eviga vintern med att köpa denna härligt rosa Odd Molly:



Tänk vad förutsägbar jag kan vara! Hi hi.

Pacman del 2

Duschdraperiet på plats! He he...




Pacman

Idag hittade jag och J lite kul grejer på Lagerhaus:

              

Ville köpa Pacman - duschdraperi också men det känns ovärt då vi flyttar om ca 1 månad. Men vem vet... det kanske dyker upp ett ändå. He he...

Packning

By the way så har vi börjat packa vårt bohag idag! Vet ni hur mycket pryls vi har, eller?!


Time - out!

Då jag inte gillar förändringar och det pågår sådana på flera plan i mitt liv just nu kommer jag vara lite off från bloggandet ett tag framöver.

But I`ll be back! Jag lovar...


När inte allt går som man har tänkt sig...

... är det tur att det finns smurfar. Mina stackars föräldrar fick idag sponsra gårdagens smurf-inköp:


Absolut finast var "Fisk-smurfen", eller som jag sa till J: - Du är en töntig jungfru och jag är en cool skytt, bara för att jungfrun är gjord som årets smurfan. HE HE!


Biblioteket

Så här får det lov att bli i vårt bibliotek:



Jag älskar ju randigt så valet av tyg var ju självklart. Dessvärre är det 6-8v leverans tid och dessvärre får vi väl börja livet på landet med att äta makaroner i ett år. Men det kostar ju som bekant att ligga på topp!

Mot huset

Jag har fått en del klagomål från lite olika håll att det är för lite foton på huset så jag ska försöka skärpa mig på den punkten och ta en massa foton när vi åker dit idag. Det har tydligen hänt en hel del sedan jag var där sist så det ska verkligen bli spännande att se allt idag. Vi ska också mäta hur stor soffa vi får plats med i biblioteket.

Igår fick vi en massa smågrejer gjort, känns skönt. Men just nu hänger det där med målaren lite i luften, dags att fixa det nu i veckan. Har också hittat en massa FANTASTISKA tapeteter hos Designers Guild:



Klicka på bilden för att se den i större format, den är verkligen superduper!

Mot Sherwood...

By the way...

så har J & jag just fattat att den soffa vi tittade på idag, modell Julia från Norells möbler kostar ca 42000kr!!! Vi kanske inte skulle ha valt tyget som är på bilden men ändå:


Med andra ord så kan vi FET - glömma den, det får bli en Howard från Englesson istället i så fall och DET är tillräckligt dyrt.



Efter regn kommer solsken

De senaste dagarna har verkligen inte varit roligt när det gäller husprojektet. Men det är väl en fas man måste gå igenom också när ett helt hus rivs ut. Det är ju inte bara några tapeter som ska bytas eller lite väggar som ska målas. Pengarna bara rinner iväg och det har känts som att det inte blir något kvar till det som jag tycker är roligt - tapeter, ny soffa, fåtöljer, lampor osv. MEN nu ikväll var vi till Atelje Fåtöljen och tittade på Howard soffor och fåtöljer, soffbord, tyger osv så nu känner jag mig peppad igen att fortsätta detta husprojekt! Jag menar... det ska ju vara VÄRT att flytta till vischan för SÅ kul känns det ju inte att flytta från civilisationen även om det bara är ett par mil till stan. Tom. J vara engagerad i vilka tyger vi ev. ska välja till soffan och fåtöljerna. Ok, det kanske är lite överdrivet att köpa Howard MEN dessa möbler är ju tidlösa och inget man byter ut i första taget så det är VÄRT det för mig i alla fall.

Kanske skulle bli säljare istället?! Då jag håller på och motiverar mig själv för mina dyra möbelköp. För ett par dagar sedan var jag ju inne på rörmokare. Ha ha... men den karriären skulle nog bli kortvarig!


RSS 2.0