Bra utdelning

Det var bra utdelning på julklapparna i år. Av mina föräldrar fick jag två skjortor från Bommerang, stickade tumvantar från Bommerang, pyjamas och nattlinne från Lindex, boxer från Björn Borg och Smurfspelet! Av Jocke fick jag en "shoebox"  med alla säsonger av Sex and the city, samlingen Love letters of great men (ja... det är den Carrie citerar ur i filmen) och boken A Gnome`s Christmas, helt underbara bilder på mina älskade gnomisar:



Ok, vilken kliché att vilja ha Love letters of great men efter att ha sett filmen Sex and the city, men följande kärleksbrev har en känsla av något extra:


Though still in bed, my thoughts go out to you, my Immortal Beloved, now and then joyfully, then sadly, waiting to learn whether or not fate will hear us -
     I can live only wholly with you or not at all -
     Yes, I am resolved to wander so long away from you until I can fly to your arms and say that I am really at home with you, and can send my soul enwrapped in you into the land of spirits -
     Yes, unhappily it must be so -
     You will be the more contained since you know my fidelity to you. No one else can ever possess my heart - never - never -
     Oh God, why must one be parted from one whom one so loves.
     And yet my life in V is now a wretched life -
     Your love makes me at once the happiest and the unhappiest of men -
     At my age I need a steady, quiet life - can that be so in our connection?
     My angel, I have just been told that the mailcoach goes every day - therefore I must close at once so that you may receive the letter at once -
     Be calm, only by a calm consideration of our existence can we achieve our purpose to live together -
     Be calm - love me - today - yesterday - what tearful longings for you - you - you - my life - my all - farewell.
     Oh continue to love me - never misjudge the most faithful heart of your beloved.
     ever thine
     ever mine
     ever ours


Sista julprylarna

Har äntligen handlat de sista julprylarna och julklapparna idag. Känns skönt men inte bra att vara ute i sista sekund som alltid! Men jag och Jocke hade gjort upp en "stridsplan" och var faktiskt klara efter bara två timmar. Hittade en underbar vit kjol från Sisters som jag ska ha på mig på julafton. Foto kommer kanske senare på den... Till den ska jag ha en vit skjorta från Solo som jag också köpte idag. Är emot min religion att handla på Solo egentligen eftersom ägaren går runt och sjunger högt i butiken och tycker att han är asball. Suck! Tänk på julfriden för fasen och kundernas hörsel!

Tråkigt nog känns det ju alltid som att det är "i slutet månaden" redan efter trettondagshelgen! Tröstar mig med att det är julafton imorgon och eftersom jag varit väldigt snäll i år (hi hi) kommer säkert tomten med paket till mig.

Just ja... julen handlade om andra saker än klapparna, så var det!

God jul!

Inga nya prylar men julgran!

Kampanjen fortsätter "asså" min egen... att inte köpa några nya prylar. Jag har hållt mig i en HEL vecka nu! Tänka sig. Den nya tvn räknas faktiskt inte.

Istället försöker jag fortfarande glädja mig åt det jag redan har och igår kväll klädde jag vår julgran, tyvärr har vi en konstgjord då vi båda är allergiska. En del hävdar att då ska man inte ha någon gran eller så får man stå ut. Jag menar att jag har en plastgran om jag vill och jag är inte pucko att ta in en allergibomb i mitt hem.

Det där med julgransprylar är lte kul, älskar att gå runt och titta på nya julgranskulor, helst ska de köpas styckevis. Ett år köpte jag nog julgransprylar för 1000kr och Jocke höll naturligtvis på att "smälla av". Förra året försökte jag "stajla" om julgranen med att enbart ha guld & silverprylar. Hittade jättefina guldprylar på Åhléns men icke sa nicke. Jocke total vägrade eftersom det var JÄTTEVIKTIGT att ha RÖDA kulor i granen. Fick lämna tillbaka alla fina guldprylar jag hade hittat, minns särskilt några guldlöv...

I år har jag inte ens föreslagit att vi ska ha andra julgranprylar utan granen ser ut som vanligt:



Det är väl lugnast för husfriden!


Nyss kom vår nya tv!

Jiipiiie! Nu har vår nya tv kommit... det började med att det var Jockes nya tv och nu är den vår nya tv och till kvällen kommer den sannolikt vara MIN nya tv! Har jag riktigt tur kan jag kolla på Harry Potter och den flammande bägaren ikväll med bra bild & ljud! "Den flammande bägaren" är min favoritfilm och bok för den delen i Harry Potter serien.

I mellandagarna blir det som sagt "Sagan om ringen" race...

Sorgligt nog blir det inte så mycket prylköp i resten av dec och inte i jan heller pga av vår nya tv. Jag som tyckte att det var dags för en ny smurf till samlingen. Snyft!


Ny tv?! Varför?!

Idag är det INTE jag som har prylmani utan Jocke. HA!

Förstår forfarande inte meningen med att köpa en tv för 10000kr!!! Jag vet att det inte är mycket pengar för en tv men JAG tycker att det är bra mycket klöver för en dumburk även om det skulle vara väldigt kul att se Sagan om ringen-triologin på bättre bild och med bra ljud nu i mellandagarna.

Bäst idag är ändå att vårt surround-system fungerar igen! Det la bara av i somras men nu har Jocke lyckas få igång det igen. Känns bra eftersom det var ganska dyrt och relativt nytt.

I - lands problemen fortsätter hemma hos mig.

Ny gnomis

Idag fick jag en ny GNOME av min gode vän K & hans sambo i födelsedagspresent:



Visst är den fin?! Älskar att få presenter... hi hi...

YES!

Sedan kl 14.15 piiip... finns även glöggmuggen från X-mas serien i min ägo:



Bara kannan kvar nu, bara kannan kvar nu... Hur faaaeen ska jag få tag på den?! Dessutom har jag lovat Jocke att inte köpa en pryl till innan jul. Hur nu det ska gå?!


FAAAEEN...

Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha! Tillverkas inte längre, tillverkas inte längre, tillverkas inte längre:



Har lyckats få tag i en blomkruka på Åsby och jag fick ju skålen av min snälla mamma i födelsedagspresent. Idag fick jag tag på det lilla fatet som glöggmuggen står på och jag har sett att muggen finns i ett ex. i en blomsterbutik nere på stan.

Skulle ha köpt hela setet förra julen men man kan ju tyvärr inte köpa allt. Men den här gången ångrar jag VERKLIGEN att jag inte köpte allt...

Jag har verkligen prylmani & tomtefnatt idag!


Mycket vill ha mer...

Känner verkligen för att ta en shoppingrunda på stan... är ju helnöjd med alla mina födelsedagspresenter men mycket vill ha mer som sagt. Fortsätter dock med min egna lilla kampanj - "Att vara nöjd med det man redan har", dock med mindre lyckat resultat...

Mamma hittade dessa Holmegaard prylar i förrådet häromveckan, hur man nu kan ha Holmegarrd i förrådet! Gissa vem som har snikat till sig dem?! Tydligen har min farmor någon mer Holmegaard - pryl som hon skulle ge mig.



Dagens mantra: "Jag har redan en massa prylar, jag har redan en massa prylar... det är julafton snart."

Födelsedagsprylar!

Igår var det min födelsedag och den var toppen på alla sätt & vis.

Av mina föräldrar fick jag följande i födelsedagspresent:



Nu har jag ÄNTLIGEN ett par svarta jeans! Det blev ett par från Boomerang, såklart! Det blev också en marinblå tröja från Boomerang. Bästa överraskningen var en Cult design skål som jag har velat haft sedan förra julen. Mamma är bäst på att komma med små väldigt uppskattade överraskningar! Jag fick även lilla julpaketet från Triss. Mamma hoppas forfarande på att någon i hennes familj ska kamma hem storvinsten. Jag vann 60kr, wihoo!

ROLIGAST är historien bakom mina två "boxer" ifrån Björn Borg som jag också fick men EGENTLIGEN skulle få i julklapp. Pappa försade sig redan förra helgen när han högt deklarerade att han varit inne på Nya Thulins och sett skjortor för 900kr som han ALDRIG skulle köpa. Jag reagerade direkt på att PAPPA hade varit på Thulins (han brukar aldrig vara inne i city) och frågade vad han gjort där. En inte ont anande pappa berättade att mamma hade köpt trosor till mig för flera hundra! Mamma blev jätteledsen för att hennes överraskning var förstörd och jag & Jocke skrattade så vi höll på och tappa andan... Så är det i min familj. Hi hi...

Eftersom tålamod inte är en av mina dygder hade jag varit dum nog att redan använda min födelsedagspresent från Jocke - de där svarta stövlarna från Ecco. Att jag aldrig lär mig att det faktiskt är roligare att öppna och använda sin födelsedagspresent på själva födelsedagen. Men jag fick ändå världens sötaste Heffaklum - "Baby Heffi" och givetivs (he he) tre röda rosor som doftar ljuvligt:



Sen är jag OTROLIGT glad över de telefonssamtal, SMS och hälsningar på Facebook som jag fick för även om jag har prylmani så är det tanken som räknas...inte prylarna! Jag försöker inbilla mig det i alla fall. Ha ha!

Är jag bortskämd eller vad?!

Att vara glad åt de prylar man redan har...

 ... är något jag försökt fokusera på i helgen. Jag behöver väl inte nämna att det bara går sådär.

Min favoritgnomis:



Har ju flera gnomes men det här är den jag tycker bäst om. Fick den i födelsedagspresent av Jocke 2002.

Klicka på bilden, det är värd att ses i detalj!


"Vad var det jag sa" nr: 2

Idag har jag fått mig ytterligare en minnesbeta eller rättare sagt min prylmani/shoppingmani har fått sig en rejäl tankeställare. Nu är det slut på nätshoppning i alla fall när det gäller kläder för min del! Räknade ut att jag sammanlagt ska betala 359kr i returporto denna månad för en massa kläder jag inte vill ha! SUCK!

Dessutom fick jag inte lämna tillbaka en mössa  + en sjal jag häromveckan köpte på VILA. Skitdumt!

Nu är det bara betala och se glad ut och lära sig något för en gångs skull.

Jag hoppas att mitt nästa inlägg blir roligare men detta är ju en av de negativa sidorna med att ha PRYLMANI!

Inte nöjd just nu!

"Vad var det jag sa?"

Idag har Jocke för en gångs skull fått rätt. Nelly.se och deras fakturaföretag - Fakturera mig SUGER FETT! (som vissa tonåringar jag känner skulle säga!) Det är bara en massa strul om man vill retunera ett plagg man inte är nöjd med! Dessutom är servicen j-kligt dålig både på Nelly.se och Fakturera mig.

Nej, nu får det vara slut med köp på faktura utom från H&M då, där det faktiskt alltid fungerar bra. Nelly.se har lite att lära sig ifrån "Storebror".

Kanske, kanske... har min faktura-mani fått sig ett slut idag...

Klänningar, igen...

Idag har jag surfat runt och letat klänningar, IGEN och hittat flera stycken jag kan tänka mig! Men jag vågar nog inte beställa någon av dessa kreationer:

                   


                   

Priset på klänningarna varierar mellan 299-3799kr.

Vilken klänning är snyggast?! Tänk, tänk, tänk... JAG VILL HA ALLA!

Senaste måste ha, nu, genast!

Idag upptäckte jag till min glädje OCH fasa att det finns en stort smurfhus med GRÖNT tak ute på Tradera: 



Men som vanligt är att ha detta hus i min samling blott en önskedröm! För auktionen är redan upp i 435kr och kommer sannolikt att landa på betydligt mer...

Detta supersmufiga hus är ju en av de smurf-saker jag allra helst vill ha i min ägo!



RSS 2.0