Välkommen till min nya blogg!

Jag börjar med att inleda min blogg med följande citat & motto på denna blogg:

Fattig är inte den som har lite utan den som aldrig får nog.


Här följer dagens begär: 

Har som vanligt suktat efter fler smurfar, alla som känner mig lite närmare vet jag att jag samlar på dessa underbara små PVC - figurer som jag blir glad av att bara se. Min gode vän T kallade mig igår via sms Smurfofil, vilken komplimang!



Jag kom idag också på att jag nog skulle bli en lyckligare människa om jag fick ett Hermés - armband i rött/grönt & guld i julklapp. GE MIG! Om man slår ihop min födelsedagspresent + julklapp borde jag väl få det av min man. Eller hur?!

Ikväll har jag också högt deklarerat för min man att om han (inte vi) ska köpa en ny platt - tv borde jag få en Gucci aftonväska i siden. Det är väl inte mer än rättvist om han ska köpa en jäkla tv för 12000 spänn!



Sen kan jag ärligt säga att jag inte har fått ur min arma skalle att de där Orrefors glödlamporna som Jockes (min man heter Jocke för er som inte vet det) moster hade skulle passa förträffligt i biblioteket och i hallen... 180 kr st är väl inga pengar?!



Nu ikväll då jag fulsmurfade runt kom jag även på att jag har två Swarowski figurer nedpackade någonstans som jag borde ställa fram igen. Smurfade snabbt in på Swarowskis hemsida och hittade två nya kompisar till min kristallgås och kristallhund, en jättesöt igelkott och en minst lika fin nyckelpiga.



Nu ska jag gå och leta på mina kristallfigurer samtidigt som jag beundrar mina RÖDA Iittala prylar som ÄNTLIGEN finns i mitt hem och lyser upp min tillvaro.



Natti natti!


Kommentarer
Postat av: Jocke

Roboshopper!



Älskar dig. Ge mig min tv nu!

2008-06-29 @ 00:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0